Where your car meets passion

Contacteer ons

Polieren

Zit uw wagen vol met krassen? Of is er hier en daar een imperfectie in de lak van uw auto? Kies dan voor Driven Detailing voor het polijsten van uw auto. 

Zowel kleine waskrassen (swirls) als de grotere en diepere krassen worden op professionele wijze verwijderd. Uw wagen ziet er dus binnenkort terug als nieuw uit!

Kleine en grote beschadigingen wegwerken

Door het polijsten kunt u kleine en grote krassen nagenoeg volledig verwijderen. Uw wagen lijkt net uit de showroom te komen en uw lak glanst eindeloos. Er wordt aangeraden vooraf eventjes binnen te springen om na te kijken of de krassen met polijsten te Putte kunnen verwijderd worden of indien een andere behandeling beter resultaat zal geven.

De glans terugbrengen na vele wasbeurten

Na de vele wasbeurten die uw auto doorstaan heeft, kan het zijn dat de lak van uw wagen dof is. Dankzij het polijsten krijgt u die ultieme glans terug en lijkt uw wagen terug  nieuw.

Stel gerust al uw vragen en ontdek hoe uw auto er terug als nieuw kan uitzien!

A person sitting on bricks wearing untied boots. A person sitting on a yellow curb tying shoelaces on a boot. A person sitting on bricks wearing untied boots. A person sitting on a yellow curb tying shoelaces on a boot.

Schuren

We polijsten niet alleen maar schuren ook wanneer dit nodig is. Het verwijderen van sinaasappelhuid zodat de lak 1 gelijk oppervlak is en je zo de meest glimmende wagen bekomt dat er bestaat.Contacteer Driven Detailing

Laat uw wagen niet verkommeren en zorg voor een regelmatige reiniging en optimale schoonmaak van het koetswerk en het interieur van uw auto.
Kies voor Driven Detailing uit Beerzel om u hierbij te helpen.

Contacteer ons voor de mogelijkheden en prijzen. Heeft u vragen? Aarzel niet om ze te stellen.
Ik beantwoordt ze met plezier. Detaling en alles wat ermee te maken heeft, is immers mijn passie.