Where your car meets passion

Contacteer ons

Onze diensten

HANDWASH & INTERIEUR

HANDWASH & INTERIEUR

Dankzij de jarenlange ervaring die Driven Detailing heeft, krijgt uw auto een optimale en vooral diepgaande reinigingsbeurt. Uw wagen ziet eruit als nieuw en glanst van kop tot teen.
POLIEREN

POLIEREN

Zit uw wagen vol met krassen? Of is er hier en daar een imperfectie in de lak van uw auto? Kies dan voor Driven Detailing voor het polijsten van uw auto te Putte.
COATING

COATING

De keramische coatings die Driven Detailing u aanbiedt, bieden bescherming voor de carrosserie van uw wagen. Deze blijft jarenlang effectief, in tegenstelling tot een standaard waxbeurt.
LEDERRENOVATIE

LEDERRENOVATIE

Leder is een natuurlijke stof die de nodige voeding en verzorging nodig heeft. Wanneer dit niet tijdig gebeurt zal de stof er dof en onverzorgd uitzien.
OLDTIMERS

OLDTIMERS

Reinigen en detailing van oldtimers is geen alledaagse klus. Men dient heel voorzichtig te werk te gaan om de wagen in optimale staat te houden dus professionaliteit is hier een zeer grote vereiste.
EXTRA MOGELIJKHEDEN

EXTRA MOGELIJKHEDEN

. Naast het reinigen en polieren van wagens kunt u bij Driven Detailing ook terecht voor koplamprestauratie, reinigen motorruimte en debadging.

Contacteer Driven Detailing

Laat uw wagen niet verkommeren en zorg voor een regelmatige reiniging en optimale schoonmaak van het koetswerk en het interieur van uw auto.
Kies voor Driven Detailing uit Beerzel om u hierbij te helpen.

Contacteer ons voor de mogelijkheden en prijzen. Heeft u vragen? Aarzel niet om ze te stellen.
Ik beantwoordt ze met plezier. Detaling en alles wat ermee te maken heeft, is immers mijn passie.