Where your car meets passion

Contacteer ons

Waarom een keramische coating?

 1. Langdurige bescherming

  Keramische coating beschermt de lak tegen krassen, schadelijke elementen en UV-stralen.

  fas fa-star-christmas
 2. Verbeterde uitstraling

  Het verbetert de glans en uitstraling van de auto en vermindert de hechting van vuil.

 3. Eenvoudiger onderhoud

  Keramische coating vermindert de behoefte aan waxen en polijsten en maakt het gemakkelijker om de auto schoon te maken.

 4. Waardebehoud

  Het verbetert de waarde van de auto door de lak in betere staat te houden en kan resulteren in een hogere doorverkoopprijs.

 5. Bescherming tegen corrosie

  Keramische coating beschermt de lak tegen corrosie en oxidatie.

Coating 

De keramische coatings die Driven Detailing u aanbiedt, bieden bescherming voor de carrosserie van uw wagen. Deze blijft jarenlang effectief, in tegenstelling tot een standaard waxbeurt. Zijn er grote onregelmatigheden in de lak, dan is ook lakcorrectie een goede optie.

Keramische coating 

Een keramische coating biedt een niet te evenaren bescherming voor de carrosserie van uw wagen. De coating blijft vele jaren goed dus dit is zonder twijfel een zeer goede investering. U krijgt garantie op de coatings, wat betekent dat Driven Detailing meer dan 100% achter elke behandeling staat. Van coating tot lakcorrectie, bij Driven Detailing krijgt uw wagen een nieuw leven. Deze behandeling is mogelijk vanaf 550 euro. Vraag gerust naar de mogelijkheden. 

Als Gtechniq geaccrediteerde partners, kunnen we je een keramische lak coating aanbieden met een garantie van wel 9 jaar. UV-stralen, dagelijks stof en ander vuil zoals uitwerpselen van vogels worden geneutraliseerd. Ontdek de unieke behandeling van Gtechniq's Crystal serum ultra. Het verschil in prijs van coatings is afhankelijk van welke bescherming je neemt, grote van de wagen en dat de wagen al dan niet nieuw is. (nieuw = voor de eerste wasbeurt)

Keramische coatings bieden ongeëvenaarde bescherming voor jouw carrosserie. Deze bescherming zal jarenlang effectief blijven in plaats van enkele weken tegenover een standaard wax. Als Gtechniq geaccrediteerde partners, kunnen we je een keramische lakcoating aanbieden met een garantie van wel 9 jaar. UV-stralen, dagelijks stof en ander vuil zoals uitwerpselen van vogels worden geneutraliseerd.

Deze laag van keramische coating is extra glad, super hydrofoob en maakt regelmatig auto onderhoud snel en gemakkelijk. De autolak wordt elke dag blootgesteld aan verschillende vormen van schade en aantasting. Sterke UV-stralen, agressieve chemicaliën, insecten, vervuiling, uitwerpselen van vogels, strooizout,… dit zijn slechts enkele factoren achter oxidatie, het dof worden of wrijvingssporen. Het is daarom essentieel om ze te beschermen. 

Wij bieden je oplossingen op maat, gebaseerd op geavanceerde keramische technologie (SIO2). Bescherm jouw auto tegen invloeden van het milieu en het dagelijks vuil op de weg. Versterk de glans en kleur en geef het echte zelfreinigende eigenschappen.

Keramische velgen- en remklauwcoating

Bescherm jouw wielen tegen remstof, vlekken en vuil op de weg. Onze keramische coating, die bestand is tegen extreme temperaturen, is speciaal ontworpen om de hitte die door jouw remmen wordt afgegeven tegen te gaan. 

Reinigen is veel makkelijker door de grote hydrofobisiteit, waardoor jouw wielen er langer als nieuw zullen uitzien. Krachtige remsystemen genereren warmte en grote hoeveelheden metaalstof. Onze keramische coatings beschermen alle soorten velgen tegen deze effecten. 

Of jouw velgen nu glanzend, mat of gepolijst zijn je zal merken dat het makkelijker is om remstof te verwijderen en dat ze verzorgder ogen. De laagdikte en zelfreinigende eigenschappen van de bescherming verminderen de hoeveelheid vuil die zich aan het oppervlak hecht.

Geverfde remklauwen zijn hierdoor ook makkelijker schoon te maken. 

Keramische ruitbescherming 

Verhoog je veiligheid en zichtbaarheid bij slechte weersomstandigheden. Onze ultra hydrofobe coating zorgt ervoor dat regen en sneeuw makkelijk afgestoten worden waardoor je ruiten kristalhelder blijven. 

Met de coating op de voorruit hoef je jouw ruitenwissers bijna nooit meer te gebruiken. Dit regenbestendig en duurzaam product is bestand tegen chemicaliën en wordt aangebracht op een professionele manier. 

Deze ruitbescherming zorgt er ook voor dat ijs, hars en insecten makkelijker te verwijderen zijn. Zo profiteer je van uitstekende zichtbaarheid het hele jaar door.

Keramische cabriokap bescherming

Maak uw cabrio-cap waterdicht en verminder het absorptievermogen dankzij het innovatieve, op textiel gebaseerde waterdichtingsproduct op keramiekbasis. Deze behandeling zal verkleuring die veroorzaakt wordt door UV-stralen of chemicaliën voorkomen.

Maak jouw cabrio-cap waterdicht en verminder het absorptievermogen. Ons innovatieve, op textiel gebaseerde waterdichtingsproduct op keramiekbasis, zal verkleuring die veroorzaakt wordt door UV-stralen of chemicaliën voorkomen. 

Zorg ervoor dat je cabrio-cap bestand is tijdens alle weersomstandigheden. Bescherm textiel tegen verkleuring, vlekken en vuil. Zo zorg je ervoor dat jouw auto er jarenlang als nieuw uitziet. 

Keramische stof/Alcantara bescherming

De onzichtbare coating verstevigt de textielweefsels en voorkomt zo dat vlekken en vuil zich ophopen en het kostbaar interieur beschadigen. Vloeistoffen, verkleuring of zelfs stof kan onaangename vlekken achterlaten en het uitzicht bederven. Eenmaal beschermd met een op keramiek gebaseerde waterdichtingsmiddel dringen vloeistoffen minder snel door waardoor de opname van vuil zal verminderen.

Keramische dashboard- en kunststofbescherming

Hou uw interieurafwerking en kunststoffen proper/netjes en nieuw dankzij waterdichte coating. Deze houdt interieurplastic droog en beschermt ze tegen UV-verkleuring.

Bescherm de kunststoffen binnenbekleding tegen oxidatie en behoud de fabrieksuitstraling zonder de afwerking te veranderen. De antistatische eigenschappen helpen het interieur schoon te houden. Vanwege de antistatische eigenschappen zullen stof en dergelijke minder aangetrokken worden. 

Keramische lederbescherming

Ook voor uw lederen bekleding is er een speciale coating die zorgt voor langdurige bescherming. Vraag gerust meer info hierover via de contactpagina

Hou jouw interieurafwerking en kunststoffen proper/netjes en nieuw. Onze waterdichte coating houdt je interieurplastic droog en beschermt ze tegen UV-verkleuring.

Bescherm de kunststoffen binnenbekleding tegen oxidatie en behoud de fabrieksuitstraling zonder de afwerking te veranderen. 

De antistatische eigenschappen helpen het interieur schoon te houden. Vanwege de antistatische eigenschappen zullen stof en dergelijke minder aangetrokken worden. 

Keramische bescherming voor externe kunststofdelen

Deze bescherming is speciaal ontworpen voor externe bekleding en kunststoffen. Dit voorkomt tekenen van veroudering en verkleuring. Door UV-stralen en zure regen kan zwart plastic binnen enkele maanden grijs worden. De keramische coating hecht zich stevig aan plastic en biedt superieure en duurzame bescherming, met een hoge UV-bestendigheid waarbij de meeste andere coatings slechts een paar weken meegaan. 

 Elke soort autobekleding wordt blootgesteld aan dezelfde omgevingsbelasting als de verf, maar deze zijn, in tegenstelling tot verf, vaak poreuzer en vatbaarder voor aantasting. Aangetaste kunststoffen of verkleurde koplampen kunnen het uiterlijk van de auto bederven. Bescherm deze daarom jarenlang tegen factoren zoals UV, chemicaliën en strooizout dankzij deze keramische coating.