Where your car meets passion

Contacteer ons

Lederenovatie 

Leder is een natuurlijke stof die de  nodige voeding en verzorging nodig heeft. Wanneer dit niet tijdig gebeurt zal de stof er dof en onverzorgd uitzien.

Het interieur van uw wagen dient tijdig gevoed te worden. Hiervoor hebt u een specialist ter zake nodig: Driven Detailing

Dankzij de professionele aanpak ziet uw lederen interieur er binnenkort terug als nieuw uit. De materie voelt terug zacht en aangenaam aan en oogt ook veel mooier. Ga daarom voor een goede ondersteuning van uw interieur en kies voor Driven Detailing voor uw leder renovatie.

Van dieptereiniging tot herkleuring

Leder is vuiler dan men denkt. Een dieptereiniging is daarom noodzakelijk om uw lederen interieur mooi te houden. Leder hoort niet te glanzen en indien dit wel zo is, dan is heel wat vuil aanwezig. De dieptereinigingen zijn beschikbaar vanaf 180 euro.

Naast vervuiling kan er ook slijtage van het leder optreden door het in- en uitstappen in de wagen. Na de behandeling is uw lederen stoel geverfd, vernist en gevoed.

Opnieuw zorgeloos genieten, jarenlang!

De juiste restauratie en leder renovatie te Beerzel zorgt ervoor dat uw leder terug in topvorm is. U zult terug met plezier de wagen instappen en iedereen meenemen die dit vraagt want uw interieur zal er top uitzien! 

Vraag gerust naar de diverse formules en de prijzen of neem contact op voor meer info.