Where your car meets passion

Contacteer ons

Oldtimers in hun oorspronkelijke glorie

Reinigen en detailing van oldtimers is geen alledaagse klus. Men dient heel voorzichtig te werk te gaan om de wagen in optimale staat te houden dus professionaliteit is hier een zeer grote vereiste. Reken daarom op Driven Detailing uit Beerzel.

Polieren

Door de jaren heen kreeg de lak van uw oldtimer zonder twijfel een doffe kleur. Hier en daar zijn er krassen in de laklaag en deze wilt u graag weggewerkt zien? Doe dan beroep op Driven Detailing voor oldtimers regio Beerzel. Met de grootste nauwkeurigheid wordt elke wagen onder handen genomen en rond men het polieren op professionele wijze af.

Interieur

Onderdelen voor oldtimers zijn zeer moeilijk te verkrijgen door het feit dat die wagens inmiddels zo oud zijn. Het is daarom belangrijk om de aanwezige onderdelen zo goed mogelijk in de originele staat te houden. U kunt bij Driven Detailing terecht om het lederen interieur volledig te reinigen en voeden met de juiste producten. Een wagen met een interieur uit stof kan  behandeld worden met een grondige dieptereiniging indien gewenst.