Where your car meets passion

Contacteer ons

Over Driven Detailing

What’s in a name 

Een aantal jaar geleden stond ik op het punt om een eigen zaak op te starten. Bij een zaak hoort natuurlijk een toepasselijke naam. Ik ben zeer gepassioneerd in de dingen die ik doe.

In detailen zie je dit het meest. Ik heb oog voor detail en streef altijd naar perfectie. Gedreven om continu bij te leren en nieuwe dingen te ontdekken. Vanwege deze gedrevenheid wisten de mensen rondom mij wat de naam zou moeten zijn.

Gepassioneerd

driv-uh n dri-ven

Een wagen die gereden heeft

"Driven staat naast gedrevenheid, ook voor mijn passie voor detailing. Eender welk voertuig, nieuw of oud, laat ik stralen als nooit tevoren."Zowel de nieuwe als de minder nieuwe voertuigen zullen bij Driven Detailing kunnen genieten van de beste behandelingen en bescherming zodat jij, jaren na de behandeling(en), kan blijven genieten alsof deze nog niet gereden heeft.

Waarom detailing?

Toen ik een tiental jaar geleden mijn rijbewijs haalde, kocht ik mijn eerste wagen. Doordat ik veel kilometers reed, zorgde dit er natuurlijk voor dat ik mijn wagen regelmatig moest poetsen. 

Ik ontdekte al snel kleine krasjes op mijn wagen. Om hier een oplossing voor te vinden, ging ik zoals elke autoliefhebber op zoek naar poetsmateriaal en beginnend polijstmateriaal. In deze zoektocht werd duidelijk dat ik over onvoldoende know how beschikte om de krasjes te verwijderen. Wel leerde ik hoe een wagen eigenlijk wél gepoetst moest worden, waardoor ook mijn tweede wagen straalde. 

Vervolgens leerde ik wax kennen. 

De detailmicrobe had me beet en begon verder te groeien. Niet veel later had ik een wagen op leeftijd gekocht, dit was het uitgelezen moment om met meer professionele producten te werken en ook om te experimenteren met het polijsten. Zo besliste ik later om verschillende polijstcursussen te volgen om zo mijn skills te verbeteren.

Enkele jaren later kriebelde het om een eigen zaak te starten. Ik wilde mijn passie en know how met anderen kunnen delen. Toch zou ik deze stap pas enkele jaren later zetten. Ik werkte eerst als detailer bij een exclusieve autohandelaar. Door te werken met deze exclusieve wagens, heb ik veel ervaring kunnen verwerven.

In 2017 herstartte ik mijn zoektocht naar een studio. Uiteindelijk vond ik de perfecte plek voor mijn droomstudio.

A person sitting on bricks wearing untied boots. A person sitting on a yellow curb tying shoelaces on a boot. A person sitting on bricks wearing untied boots. A person sitting on a yellow curb tying shoelaces on a boot. A person sitting on bricks wearing untied boots. A person sitting on a yellow curb tying shoelaces on a boot.